WordPress website

Wij maken met
veel enthousiasme
WordPress websites

Het maken van een website doe je samen. Wij werken samen in een team, waarbij we allemaal onze eigen expertises hebben. Daarnaast ben jij als klant voor ons ook heel belangrijk, want samen komen we tot het beste resultaat.

De eerste indruk
moet verpletterend zijn

De homepage is misschien wel de belangrijkste pagina van jouw website. Dit is de pagina waarop jouw klanten de eerste indruk krijgen van jouw bedrijf. Deze pagina moet meteen indrukwekkend zijn. Wij zorgen altijd dat de homepage volledig op maat gemaakt is en ingericht is naar jouw wensen. Wij doen dit door jouw website te bouwen met  Elementor een WordPress plugin die ervoor zorgt dat jij zelf makkelijk teksten kan  aanpassen, nadat wij de website hebben opgeleverd.

Het pad naar een goede website

Wij bouwen al onze websites in een aantal stappen. Deze stappen zijn essentieel voor het bouwen van een website waar we beide trost op kunnen zijn.

Het kennismakingsgesprek

Al onze websites beginnen met een kennismakingsgesprek, hierin bespreken we uitgebreid jouw wensen en wat jij wilt gaan uitstralen met jouw website. Na afloop van dit gesprek zullen wij een offerte opstellen voor jouw nieuwe website.

Ontwerp en vormgeving

Na het accepteren van de offerte begint het echte werk. Wij gaan aan de slag met het ontwerpen van jouw website. Hierin vragen wij regelmatig om jouw feedback op onze ontwerpen. Samen proberen we zo tot een website te komen waarin al jouw wensen verwerkt zijn.

Uitwerken van de website

Wanneer het ontwerp van de website volledig is goedgekeurd, beginnen wij met het uitwerken van de website in WordPress. Wij houden er hierbij altijd rekening mee dat jij achteraf zelf gemakkelijk de teksten en afbeeldingen van de website moet kunnen veranderen. 

Evaluatie

Als de website volledig is uitgewerkt komen we voor een laatste keer met elkaar rond de tafel. Is de website nu volledig zoals jij hem wilt of zijn er nog dingen die moeten worden veranderen? Wij zullen na dit gesprek aan de slag gaan met alle gegeven feedback om samen tot een geweldig eindresultaat te komen.

De voordelen die je bij ons ervaart

Schets voordelen
Potlood voordelen
Computer Scherm voordelen
Database voordelen
Goedkoop voordelen
Checklist voordelen
Beveiliging voordelen
Vindbaarheid voordelen

De voordelen die je bij ons ervaart

Alle designs zijn zelf gemaakt

Al onze websites zijn door ons van de grond af ontworpen. Wij maken geen gebruik van standaard WordPress thema’s om zo al jouw wensen in de website te kunnen verwerken en jouw website een unieke uitstraling te geven.

Gemakkelijk zelf aan te passen

Wij gebruiken WordPress in combinatie met Elementor. Dit zorgt ervoor dat het zelf aanpassen van teksten en afbeeldingen net zo makkelijk wordt als het maken van een powerpoint presentatie.

Elke website is responsive

Wij zorgen ervoor dat jouw website goed werkt op zowel mobiel, tablet als desktop.

Snelle en goedkope hosting

Wij bieden zelf snelle en goedkope hosting aan. Dit scheelt tijd bij het vinden van een goede hosting en zorgt ervoor dat je voor het volledige onderhoud van jouw website altijd bij ons terecht kan.

Onze websites zijn betaalbaar

Wij richten ons op het maken van geavanceerde websites voor iedereen. Elk bedrijf moet een goede website kunnen hebben, daarom bieden wij verschillende opties aan zodat ook jij een goede én betaalbare website kan krijgen.

Alles is mogelijk

Wij bouwen onze websites in WordPress, maar daar stoppen onze mogelijkheden niet. Wij hebben een Javascript & PHP developer in dienst die de meest uiteenlopende taken op zich kan nemen. Hierdoor kunnen wij altijd aan jouw wensen voldoen

Onze websites zijn goed beveiligd

Wij bieden onze eigen hosting aan en voorzien deze altijd van een SSL-certificaat , hierdoor wordt jouw website goed beveiligd. Daarnaast installeren wij meerdere plugins op jouw website om hem optimaal te beveiligen.

Wij zorgen voor goede vindbaarheid

Wij zorgen er standaard bij al onze websites voor dat jouw website goed vindbaar is op Google. Daarnaast bieden wij ook maximale SEO optimalisatie aan, waarbij wij jouw vindbaarheid op Google tot het maximale boosten.

Bekijk ons portfolio,
om te zien wat wij voor jouw
kunnen betekenen