Website ontwikkeling

De eerste indruk
moet verpletterend zijn

De homepage is de belangrijkste pagina van jouw website. De homepagina bepaalt of iemand de website gaat verlaten of geïnteresseerd raakt naar meer informatie. Door jouw website op maat te maken met gebruik van Elementor creëren we een verpletterende eerste indruk. De website is het visitekaartje van jouw bedrijf.

Het maken van een website doe je samen. Binnen ons team hebben we allemaal onze eigen expertises. In combinatie met jouw wensen en feedback als klant zorgen we ervoor dat we allemaal tevreden zijn over het eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Website development

Ons proces

Wij maken onze websites voor jou. Daarom is ons proces zo opgesteld dat er voldoende feedback momenten zijn. Op deze manier wordt website écht zoals jij het wilt!

1 2 3 4
1
Kennismakingsgesprek

We maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken en om een goed beeld te krijgen bij de gewenste uitstraling van jouw website. Zien we het beiden zitten? Dan maken we na het gesprek een offerte voor jouw website.⁠

2
Designen⁠

Aan de hand van jouw wensen gaan we de website designen. Tijdens dit proces vragen we regelmatig om jouw feedback, zodat uiteindelijk alle puntjes op de i staan.⁠

3
Bouwen van de website⁠

Als het ontwerp van de website goedgekeurd is, beginnen we met het bouwen van de website in WordPress. Wij bouwen de website zo dat jij aan later zelf gemakkelijk aanpassingen kan doen. Wil je de aanpassingen liever aan ons overlaten, kan dat uiteraard ook.⁠

4
Evaluatie⁠

Als de website uitgewerkt is in WordPress, komen we nog een keer (online) bij elkaar. We nemen de website met je door om te kijken of alles goed staat. Zijn er nog veranderingen gewenst? Dan gaan wij aan de slag met jouw feedback.

De Voordelen

die je bij ons ervaart

Betaalbaar

Een volledig op maat geprogrammeerde website tegen de prijs van een WordPress website

Responsive

Een website geoptimaliseerd voor meerdere apparaten. Zowel voor mobiele telefoons, tablets als computers.

Support

Snelle reacties op jouw vragen, ook in het weekend.

Snelheid

Met de WP rocket plugin kunnen we jouw website voorzien van optimale snelheid. Dit is belangrijk voor jouw ranking in Google en de bezoekers van jouw website.

Beveiligd

Met onze hosting voorzien we jouw website van updates, backups en beveiliging. Wel zo fijn voor jou en je klanten.

Maatwerk

We maken geen gebruik van standaard WordPress templates. Wij ontwerpen en bouwen de website passend bij jouw huisstijl.

Aanpasbaar

Wij stellen de website en het dashboard zo in dat je gemakkelijk zelf aanpassingen aan de website kan doen inclusief video’s met uitleg

SEO optimalistatie

Bij het bouwen van de website houden wij rekening met de wensen van Google, zodat jouw website bovenaan komt.

Custom codering

Doordat gebruik te maken van coderingen als: JavaScript, HTML, PHP en CSS kunnen wij aan al jouw wensen voldoen

Makkelijk dashboard met instructie video's

msedge 08 06 2021 2000

Na het bouwen van de website stellen wij, als je dat wilt, het dashboard van jouw website zo in dat jij zelf met de website aan de slag kan. De menu items die jij niet nodig hebt, kunnen we onzichtbaar maken. Zo creëren we een overzichtelijk dashboard met instructievideo’s en een uniek foldersysteem in de mediabibliotheek. De instructievideo’s laten zien hoe je bijvoorbeeld een nieuwe blog kan plaatsen of een tekst op je website kan aanpassen. Kom je er niet uit, dan zijn wij er uiteraard nog. Of kies voor onderhoudspakket, zodat je zelf geen omkijken hebt.

Bekijk onze
Projecten

Marketing
Huisstijl
Nieuwsbrief
Contactformulier
Webshop
API
User accounts
Huisstijl
Contactformulier
Blog
Huisstijl
Portfolio
Huisstijl
Agenda
Nieuwsbrief
Contactformulier
Blog
Animaties
Nieuwsbrief
Contactformulier
Blog
Podcast integratie
Huisstijl
Contactformulier
Portfolio
Contactformulier
Marketing
Nieuwsbrief
Contactformulier
Blog
Webshop