Website hosting

Hosting nodig voor
jouw nieuwe website?
Geen probleem

Een goede hosting voor jouw website is ontzettend belangrijk. De grootste reden hiervoor is de snelheid van jouw website, met een slome website wordt niet alleen jouw website minder makkelijk gevonden op Google, maar ook zullen potentiële klanten sneller afhaken. Daarom biedt DRwebdesign sinds april 2020 snelle en betrouwbare hosting aan.

Een veilige en betrouwbare
plek voor jouw website

Wij krijgen vaak de vraag van klanten: “Wat is nou de beste plek om je website te hosten?”. Sinds april verwijzen wij iedereen door naar onze hostingsservice. Wij bieden supersnelle SSD hosting aan. Bij ons heb je niet de keuze uit verschillende pakketten, zoals bij veel andere hosting bedrijven, maar krijg je wat genoeg is voor jouw website. Daarnaast bieden wij bij elk hosting pakket gratis een SSL-certificaat aan die jouw website beveiligd. Ook laten wij elke maand van al onze websites een back-up maken, zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken dat er iets met jouw website kan gebeuren.

Benieuwd naar de prijzen voor jouw website hosting? Neem contact met ons op

Combineer de hosting en het onderhoud
van jouw website bij ons

Wij bieden zowel onderhoud als hosting aan. De ideale combinatie voor jouw bedrijf. Zo is jouw hosting en onderhoud bij hetzelfde bedrijf geregeld. Wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen altijd online is maar ook dat jouw website altijd de laatste update’s heeft om de komende jaren vooruit te kunnen.

unnamed 1