Website hosting

Persoonlijke service
met de beste hosting

Hosting voor jouw website is belangrijk, het heeft invloed op de snelheid van de site en heeft daarnaast ook betrekking tot de beveiliging van, soms gevoelige, data van jouw bezoekers. Daarom bieden wij super snelle hosting aan voor alle formaten websites, beveiligd met een inbegrepen SSL-certificaat en versneld met tools als Redis en OpCache. Voor zowel onze shared als VPS hosting nemen wij alle zorgen uit handen zodat jij geen kennis hoeft te hebben van webhosting. Wij zetten een WordPress website op samen met in het geval van shared hosting alle e-mailadressen die je nodig hebt. Wij staan daarnaast 7 dagen per week klaar om jou te helpen alle hostingproblemen waar je tegen aanloopt!

Hosting

Shared hosting

De goedkoopste hosting voor kleinere websites en blogs. Bij shared hosting staat jouw website op één server samen met meerdere andere websites waardoor de server resources verdeeld moeten worden. Prima voor kleinere websites zonder al te veel bezoekers.

Vanaf

€8,50 per maand

Managed VPS hosting

De snelste hosting voor grotere websites en webshops. Bij VPS hosting heeft jouw website haar eigen server resources en hoeven deze niet gedeeld te worden. Wij regelen het opzetten en onderhoud van de server, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken!

Vanaf

€17,50 per maand

Onze shared hosting heeft alles inbegrepen wat je nodig kan hebben voor jouw website. Wij leveren een gratis Wildcard SSL voor jouw domein en subdomeinen met daarnaast, indien nodig, toegang tot de webhosting via SSH, FTP of SFTP. Alle websites op onze shared hosting maken gebruik van Redis Cache 128MB, OpCache en Memcached afhankelijk van de benodigdheden van de site. Daarnaast draaien de websites op onze shared hosting op een ruime keuze aan PHP-versies, van 7.0 tot 7.4 en de MySQL versie 5.7. Tot slot limiteren wij op onze shared hosting het aantal subdomeinen en databases niet. Dit opent meer mogelijkheden om gebruik te maken van jouw pakket, enkel gelimiteerd door het opslaglimiet.

Onze VPS hosting biedt flexibiliteit op een hoger niveau vanwege de volledige toewijding van de server aan één website. Afhankelijk van wat er gewenst is voor jouw website kunnen wij hier alle aanpassingen maken die er maar te wensen zijn! Ten eerste maakt onze VPS hosting het mogelijk om een server locatie te kiezen met de keuze uit Amsterdam, New York, San Francisco, Singapore, London, Frankfurt, Toronto en Bangalore. Daarnaast zullen wij alle technische taken oppakken, zodat jij geen kennis nodig hebt over het opzetten en onderhouden van een webserver. Ook hier maken wij gebruik van MySQL 5.7 samen met PHP 7.3 of 7.4 in combinatie met Apache, maar indien gewenst kan hier ook worden gekozen voor andere software, zoals NodeJS, NGINX of MongoDB. Wij zetten op onze VPS servers vaak geen mail server (IMAP/POP/SMTP), maar raden aan om een externe mailservice als Google Workspace, Office 365 of Zoho Mail (gratis). Als jouw server genoeg resources hebt en je toch graag mail direct op jouw VPS hosting wilt, kan dat altijd worden overlegd!

Het super website pakket

Wil jij naast website hosting ook dat wij jouw WordPress website onderhouden door onder andere WordPress en al haar plugins up-to-date te houden? Neem dan onze webhosting in combinatie met ons onderhoudspakket voor een leuke korting!

€25

Korting