Parkaway
Parkaway is een caravanstalling in Vleuten die caravans, boten, trailers, vouwwagens en aanhangers veilig en voordelig stallen.
#34820c
#ffffff
#000000
#34820c
#ffffff
#000000
Wij kregen de opdracht van caravanstalling Parkaway om een WordPress website voor hun te maken, in een vergelijkbare stijl als hun oude website, maar dan beter uitgewerkt. Daarbij kwam de vraag of het mogelijk was om via de website afspraken te laten maken door hun klanten. Ook wou Parkaway graag een contactformulier waar een nieuwe klant alle benodigde informatie kan invullen.
Parkaway

Source Sans

THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG
the quick brown fox jumps over the lazy dog
1234567890

Open Sans

THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG
the quick brown fox jumps over the lazy dog
1234567890
Parkaway
Uiteindelijk zijn alle vereisten verwerkt in de website, zo is op de achtergrond van iedere pagina een stuk gras te zien, een aspect dat ze bij Parkaway graag wilden behouden van hun oude website. Ook zijn er nu aparte contactformulieren voor bestaande en nieuwe klanten. De bestaande klanten kunnen via een pop-up, die opent bij het klikken van een knop, hun klantennummer invullen en een datum kiezen voor het ophalen. Daarnaast kunnen nieuwe klanten via het contactformulier op de contactpagina al hun gegevens invullen en die versturen.
Parkaway

We zijn heel erg tevreden hoe DRwebdesign aan onze wensen heeft voldaan. Er was altijd goed overleg over de aanpassingen die wij nog graag doorgevoerd zagen. We zijn heel erg tevreden met het resultaat en de reacties zijn heel erg positief.