JustBraam
JustBraam is een dienstverlener die zich primair richt op het adviseren en ontzorgen van (potentiële) vastgoedbeleggers en ontwikkelaars, (semi-)overheden, publieke instellingen en ondernemingen (horeca, winkel, bedrijven en kantoorgebruikers) met een ruimtevraagstuk. Tevens geven wij onafhankelijk en gedegen financieringsadvies. Wij kunnen hierbij ook optreden als gesprekspartner met banken en/of financiers.
#403e67
#000000
#ffffff
#403e67
#000000
#ffffff
Voor JustBraam moesten wij een professionele website maken die overzichtelijk was en vooral gericht is op het presenteren van zijn opdrachten. De website moest dus een plek krijgen voor zijn opdrachten en daarnaast ook tekst voor meer informatie over het bedrijf. Tot slot moet de website ook in het Engels beschikbaar zijn voor buitenlandse klanten.
JustBraam

Open Sans

THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG
the quick brown fox jumps over the lazy dog
1234567890

Prata

THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG
the quick brown fox jumps over the lazy dog
1234567890
JustBraam
In overleg met JustBraam hebben wij gekozen voor een one-pager. Een one-pager zorgt voor een overzichtelijke en rustige uitstraling en met de wensen van Justbraam was dit een perfecte optie. Daarnaast hebben we gekozen voor een transparante header, dit geeft de website een andere uitstraling dan de meeste websites. Onderaan de pagina hebben we simpel contact formulier toegevoegd en de optie om direct te mailen/bellen.
JustBraam

"DRwebdesign had binnen no-time een mooie en bovenal professionele website voor JustBraam gemaakt. Na een kennismakingsgesprek waarbij we de inhoud bespraken, volgde al snel een eerste aanzet. De gevraagde aanpassingen werden vervolgens zeer snel verwerkt. De website stond binnen twee weken online! Het eindresultaat is top geworden!"