GoedIn
GoedIn Vastgoed is een kleine eigentijdse dienstverlener die zich primair richt op het ontzorgen van haar klanten. Dit gebeurt door persoonlijk advies en begeleiding van (potentiële) vastgoedbeleggers, ondernemers, (semi)-overheden en publieke organisaties. GoedIn Vastgoed werkt op een betrouwbare en transparante wijze. Het doel is om een partner te zijn bij alle vastgoedvraagstukken.
#4949fc
#000000
#f8f8f8
#4949fc
#000000
#f8f8f8
Van Erik (GoedIn) kregen wij de opdracht een professionele website te maken die overzichtelijk zijn opdrachten presenteert en wat hij doet. GoedIn werkt samen met JustBraam, samen hebben zei besloten dat ze voor hun website een overeenkomstige style willen hebben. Waardoor klanten de bedrijven met elkaar associeren. De verandering tenopzichten van Justbraam’s website is dat Erik twee pagina’s wilde waarin hij onderscheidt maakt tussen vastgoed en interim.
GoedIn

Lato

THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG
the quick brown fox jumps over the lazy dog
1234567890

Prata

THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG
the quick brown fox jumps over the lazy dog
1234567890
GoedIn
Omdat de website simpel en overzichtelijk moest worden hebben wij gekozen voor een (semi) one-pager, bestaand uit 2 pagina’s die de website in tweeën verdeeld, vastgoed en interim. Om de tekst in het logo leesbaar te maken hebben we op deze website gebruik gemaakt van een disproportionele header, hierin is het logo heel groot bovenaan de pagina en zal hij verkleinen als je scrollt. De website is verder simpel opgebouwd en gebaseerd op de website van JustBraam.
GoedIn

"DRwebdesign heeft mij aan een doeltreffende website geholpen. Ze zijn flexibel in het maken van afspraken, waardoor je gewoon met de business bezig kunt blijven. Daarnaast hebben ze aan een enkel woord genoeg om te begrijpen wat je bedoelt en ze hebben de knowhow die bij mij ontbreekt om site doelgroepgericht op te zetten. Ze hebben mijn verwachtingen eigenlijk overtroffen. Ik raad anderen DRwebdesign dan ook absoluut aan."