Ruben

Grafisch vormgever

Daan

Webdeveloper

Joris

Webdeveloper

Het team achter
DRwebdesign

Hi, wij zijn DRwebdesign. Drie jongens uit 6 vwo op het Minkema College in Woerden. In begin 2019 zijn Daan en Ruben samen DRwebdesign begonnen, met als doel geavanceerde websites voor iedereen betaalbaar te maken. In juni 2019 hebben wij ons officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sinds dien groeit ons bedrijf elke maand. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en aan al hun wensen te voldoen, hebben wij in januari 2020 een derde persoon verwelkomt in het bedrijf, Joris. Joris kan de meest ingewikkelde wensen van onze klanten verwezenlijken door het toepassen van JavaScript, HTML en CSS. Door het combineren van onze expertises hebben wij al enorm veel klanten tevreden gesteld. Ben jij de volgende? Neem dan contact met ons op.

4 redenen om te kiezen voor DRwebdesign

Betaalbaar

Onze websites zijn voor iedereen toegankelijk. Een klein budget? Misschien is een one-pager dan wel iets voor jouw.

Jong en gedreven

17 jaar en in het eerste half jaar van je bedrijf meer dan 20 tevreden klanten, dat kan alleen maar als je gedreven bent!

Unieke designs

Al onze websites zijn vanaf de grond af ontworpen voor jouw bedrijf. Jij hebt dus echt je eigen website die jouw bedrijf onderscheid van andere.

Altijd up-to-date

Een website vergt onderhoud en als dit niet goed gedaan wordt, kan dit klanten kosten. Met onze onderhoudsservice blijft jouw website altijd up-to-date.

Waarom wij het
bedrijf zijn voor
jouw nieuwe website

Er zijn veel bedrijven die jouw website kunnen maken, dus waarom zou je voor ons gaan? De meeste WordPress webdesigner maken gebruik van een standaard thema, hierin passen zij dan de tekst aan naar de door jou aangeleverde tekst. Het nadeel hiervan is dat jouw website precies hetzelfde lijkt als duizenden andere websites. Daarnaast zijn er webdesign bureau’s die websites volledig programmeren. Hier een website laten maken kost je al gauw duizenden euro’s. Wij zijn de perfecte combinatie van deze twee. Wij ontwerpen een op maat gemaakte website die aan alle wensen van de klant voldoet. Daarna zullen wij de website in WordPress uitwerken, zodat jij de comfort van een WordPress website kan ervaren met óók een uniek design.

Meer weten? Neem dan een kijkje op onze WordPress website pagina.