Over ons

Ruben van Stiphout Over ons

Ruben van Stiphout

Grafisch vormgever / Co-Founder

DaandeGroot Over ons

Daan de Groot

Webdeveloper / Co-Founder

PlaatjeJoris

Joris Belder

Webdeveloper

Logo12345

Jij?

Kom jij ons team versterken?

Logo12345

Jij?

Kom jij ons team versterken?

In 2019 is DRwebdesign opgericht door Daan en Ruben. Twee jonge, ambitieuze jongens met het doel om professionele websites betaalbaar te maken voor iedereen. Daan is aan de slag gegaan als webdeveloper en Ruben als grafisch vormgever. Zo konden wij samen professionele websites maken passend bij de huisstijl. In 2020 is Joris ons komen versterken. Joris heeft kennis van JavaScript, HTML, CSS en PHP. Door het combineren van onze expertises kunnen wij aan alle wensen voldoen. Sinds de oprichting groeien we elke dag. Inmiddels hebben wij al veel klanten blij gemaakt met hun (nieuwe) website. Ben jij de volgende blije klant? Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

6 redenen

Om te kiezen voor DRwebdesign

Betaalbaar

Een volledig op maat geprogrammeerde website tegen de prijs van een WordPress website

Altijd up-to-date

Jouw website wordt gebouwd dat je uiteindelijk zelf makkelijk aanpassingen kan maken. Heb je liever dat wij dat doen? Met onze onderhoudsservice blijft jouw website up-to-date.

Unieke designs

Geen standaard templates. Wij ontwerpen de website passend bij jouw huisstijl.

Toegankelijk

Snelle reacties op jouw vragen, ook in het weekend.

Gedreven

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Stapje extra

Wij denken graag met je mee aan de hand van jouw wensen.

Ons Verhaal

De kwaliteit van een professioneel webdesign bureau tegen een betaalbare prijs.

Als je voor ons kiest, krijg je geen WordPress website met standaard thema’s. Je krijgt een unieke website, die speciaal voor jou ontworpen is. Tegen een betaalbare prijs. Je krijgt de kwaliteit van een professioneel webdesign bureau, maar dan tegen een lagere prijs. Dit is mogelijk, omdat wij een jong team zijn.

Ook staat klanttevredenheid bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Als jouw website af is dan houden we een evaluatiegesprek. Hierin kijken we of alles naar wens is en bespreken we hoe het verlopen is. Zo blijf jij niet met vragen zitten en leveren we jouw website naar tevredenheid af.

Klant contact

Vertel-een-vriend-campagne

Ken jij een vriend die ook op zoek is naar een nieuwe website of enkele nieuwe pagina’s? Dan hebben we een leuke campagne voor jou. Als jij ons aan een nieuwe klant helpt, krijg jij van ons €50 euro cadeau!

€50

Verdienen