Huisstijl ontwerpen

Wordt zichtbaar met
jouw eigen branding

Een huisstijl voor jouw bedrijf is essentieel. Ruben is binnen ons team de grafisch vormgever. Voor jouw huisstijl werken we met programma’s uit Adobe waaronder Photoshop. Bij ons kun je kiezen tussen verschillende opties om jouw huisstijl compleet te maken. Wij bieden logo, flyers, visitekaartjes en social media kits aan, om jouw huisstijl en social media er verpletterend uit te laten zien.

Huisstijl

Alles wat je nodig hebt
voor jouw bedrijfsstart

Maak een keuze uit van de onderstaande opties of kies het hele pakket. Dan gaan wij aan de slag om een kenmerkende huisstijl voor jouw bedrijf op te zetten.

Logo

Als je een logo ziet zonder naam, weet je vaak al welk bedrijf het is. Dit zijn de logo’s die indruk maken. Met jouw logo wil je herkenning creëren voor jouw klanten. Met die gedachte ontwerpen wij samen jou een logo voor jouw bedrijf, zodat klanten niet meer om jouw bedrijf heen kunnen.

Visitekaartje

Net als jouw website is een visitekaartje het uithangbord voor jouw merk. De bedoeling is dat jouw visitekaartje indruk maakt, waardoor die niet in de prullenbak van jouw potentiële klant belandt. Wij designen visitekaartjes in alle vormen en maten. Daarnaast zorgen wij dat jij de eerst 500 visitekaartjes bij jou krijgt bezorgt.  

Fyler

Een flyer kan handig zijn als je met jouw bedrijf op een evenement staat of als je jouw eigen medewerker van informatie wilt voorzien op een bedrijfsfeest. Wij designen flyers naar jouw wensen en behoefte.

Social media kit

Het presenteren van jouw bedrijf op sociale media is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Het aantrekken van (nieuwe) klanten gaat grotendeels via Instagram, LinkedIn, Pinterst en Facebook. Bij het aanschaffen van een social media kit bij ons zorgen wij dat jouw bedrijf op alle sociale media platformen zich onderscheid van andere bedrijven. Bekijk onze eigen Instagram of die van kekaanjemuur om te zien wat wij kunnen beteken voor jouw social media.