Huisstijl ontwerpen

Heeft jouw bedrijf
een nieuwe look nodig?

Een huisstijl voor jouw bedrijf is essentieel. Een mooie huisstijl kan veel geld kosten, maar wij willen iedereen een goede huisstijl aanbieden voor een schappelijke prijs. Bij ons kun je kiezen tussen verschillende opties om jouw huisstijl compleet te maken. Wij bieden logo, flyers, visite kaartjes en social media kit’s aan, om jouw huisstijl helemaal compleet te maken.

Logo

Het logo is het belangrijkste herkenningspunt voor jouw klanten. De eerste indruk van een logo moet een klant meteen laten denken aan jouw bedrijf. Dit is altijd ons uitgangspunt met het ontwerpen van een logo voor jouw bedrijf. Wanneer jij kies voor een logo bij ons nemen we jou mee in het proces tot het herkenningspunt voor jouw bedrijf. 

Meer weten? neem dan contact met ons op.

Visite kaartje

Het visite kaartje is net als een website het uithangbord voor jouw bedrijf. Met een goed visite kaartje maak je meteen indruk op jouw potentiële klanten. Wij ontwerpen visitekaartjes in alle vormen en maten. Daarnaast zorgen wij dat jij de eerst 500 visitekaartjes bij jou krijgt bezorgt.  

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Flyer

Een bedrijfsfeestje of sta jij met jouw bedrijf op een evenement? Dan is een flyer iets wat jij moet hebben. Wij ontwerpen flyers helemaal naar jouw wensen. 

 Meer weten? neem dan contact met ons op.

Social media kit

Het presenteren van jouw bedrijf op sociale media is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Nieuwe klanten kunnen voor jouw bedrijf niet alleen maar via telefoon of mail komen, maar zeker ook via, twitter, instragram, linkedin en facebook. Bij het kopen van een social media kit bij ons zorgen wij dat jouw bedrijf op alle sociale media platformen zich onderscheid van ander bedrijven. Wij ontwerpen headers, logo’s en een moodboard om jouw bedrijf online op de kaart te zetten.

 Meer weten? neem dan contact met ons op.

Op zoek naar iets anders?

We kunnen goed voorstellen dat je jouw bedrijf op nog meer manier wilt promoten dan de bovengenoemde diensten, wat dacht je van briefpapier, enveloppen en/of pennen. Ook voor al deze diensten kun je bij ons terecht. We horen graag waar we jou mee kunnen helpen.

design logo and corporate identity scaled